МОН надало рекомендації щодо роботи дитсадків

Міністерство освіти надало рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні.

Документ містить інформацію про організацію освітнього процесу в сфері дошкільної освіти, план та алгоритм дій в умовах воєнного стану для засновників, керівників і педагогічних працівників цих закладів.

Також рекомендації містять корисні посилання, які допоможуть організувати діяльність, яка буде сприяти всебічному розвитку, психологічній стабільності та вихованню дітей раннього та дошкільного віку в домашніх умовах та під час використання дистанційних і змішаних форм освітнього процесу.

Документ складається із трьох частин, його перша частина містить безпосередньо методичні рекомендації щодо здійснення освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти на період дії воєнного стану.

Також педагоги знайдуть у другій і третій частині рекомендації щодо здійснення заходів захисту вихованців під час освітнього процесу в умовах воєнного стану та план дій вихователя у випадку надзвичайної ситуації.

Кiлькiсть переглядiв: 89