/Files/images/00-7.jpg Ми — те, що ми їмо.

Істина проста, от тільки розібратися, яка їжа справді робить нас здоровішими, надає енергії та продовжує життя, буває складно. Проект “ПроЗдорове” створений саме для того, щоб усі важливі поради про їжу зібралися в зрозумілу картину. Це велика загальнонаціональна програма, але складається вона з простих кроків.

Ці кроки — це Рекомендації зі здорового харчування для громадськості схвалені МОЗ України та Центром громадського здоров’я МОЗ України.

Рекомендації були розроблені Олегом Швецем, президентом Асоціації дієтологів України, директором Державного Підприємства "Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування МОЗ України", кандидатом медичних наук, доцентом.

Із рекомендацій ви дізнаєтесь, яким має бути збалансований щоденний раціон, що входить до переліку необхідних організму продуктів, як розраховувати розмір порцій і багато чого іншого.

Сайт Євгена Клопотенка

До школи: здорове харчування школярів

Правильне харчування школярів: що потрібно знати батькам

Кiлькiсть переглядiв: 192